GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300Kr.

Returnering

Kære kunder læs venligst hele siden før i returnere

Dette er returportalen: https://return.shipmondo.com/feelfash

Brug af denne returlabel koster 55 kr, hvilket vil blive modregnet krediteringen af de returnerede varer. Hos feelfash har du 14 dags fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra ordren er modtaget eller afhentet i en pakkeshop.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan returnere dit køb ved at sende varerne retur til webshoppen eller gratis returnere dit køb i vores fysiske butikker.

Man kan ikke bytte varerne, man returnere og ligger en ny ordre. 

Sendes en pakke retur med anden pakkeleverandør end at bruge returportalen bedes i sende den til firma adressen

  • Ved returnering i butik, du medbringe den vedlagte faktura fra pakken. 
  • Køber du i en af vores butikker, skal du være opmærksom på, at varerne skal returneres der. Vi har ikke mulighed for at returnere et køb fra butik, på webshoppen.


Du har ansvaret for pakken indtil den er modtaget hos feelfash, samt at den er forsvarlig indpakket ved returnering. Du kan med fordel tage et billede af den returlabel, som du sætter udenpå pakken.
Husk altid at gemme den kvittering du får udleveret af postfirmaet, så du i tilfælde af, at pakken skulle blive væk, kan søge erstatning. Du kan spore din pakke på 
www.gls.dk med det 10-12-cifrede trackingnummer, som står på den kvittering du har fået udleveret.

Når en refundering fra Feelfash er færdigbehandlet, kan det tage op til 4 bank dage før de tilbagebetalte penge kan ses på din konto. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

 


Adresse:

Du kan også vælge at returnere din pakke til FEELFASH via andet postfirma end GLS. Omkostningerne ved brugt af andre postleverandører eller pakker sendt pr. efterkrav, vil blive pålagt køber.
Pakker sendt til Feelfash med DAO til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet.

Pakken skal sendes til:

FEELFASH
Købmagergade 65
1150
København
Danmark